Personlig udvikling og vedligeholdelse

Personlig udvikling eller vedligeholdelse 

– er det noget for dig?

  • Når du dine mål og får opfyldt dine drømme?
  • Udnytter du dine kompetencer og sætter dit potentiale fri?
  • Er dit liv fyldt med livskvalitet, energi og balance?
Personlig udvikling

Eller lider du som så mange andre af en normal hverdag, som fra tid til anden kan blive lidt grå, når fokus bliver på at få hamsterhjulet til at køre rundt og alle ender til at nå sammen. Arbejdet skal passes, børnene hentes, de praktiske gøremål udføres, så bolig og kroppen står knivskarpe 🙂 Måske daler motivation fra tid til anden, når privatlivet, samarbejdet eller arbejdet driller en smule?

Eller måske har du det rigtig godt – men ønsker bare at have det endnu bedre?

Der kan være mange gode grunde til at ønske personlig udvikling.  Ofte handler det om, at der er noget eller nogen, der bremser os. Bremser os i at nå vores mål eller drømme. Eller bremer os i at være den bedste version af os selv. En helt anden vinkel på problemstillingen er, når vores håb, drømme og mål ikke står klart for os længere.

Andre igen befinder sig pludselig  i personlige kriser, som f.eks. fyringer, skilsmisser, alvorlig sygdom eller dødsfald i familien, hvor verden, som vi kender den, falder sammen, og man har brug for hjælp til bare at finde sig selv igen.

Kan du nikke genkendende til dele af ovenstående? Ofte glemmer vi at give os tid til den personlig udvikling eller vedligeholdelse, der sætter vores potentiale fri.

Personlig udvikling

Personlig udvikling – vil du have det “normalt” eller “optimalt”?

Rigtig mange går og har det lidt små skidt. Det er blevet så “normalt” at have det sådan, at tanken om at gøre noget ved det, sjældent opstår. Jeg skelner rigtig meget mellem, hvad der er “normalt” og “optimalt”.

Man behøver ikke at være ilde til mode, have angst eller stress –  for at have et ønske om at udvikle sig og ændre på de “normale” forhold. Nogen gange er vi løbet ind i et dilemma eller konflikt og kan ikke se løsningen for bare træer. Andre gange er det vores personlige rygsæk eller vaner, der spænder ben for os.

Personlig udvikling er en mulighed for at få et nyt perspektiv på sin livssituation og få mulighed for at ændre på forhold, der ikke er helt optimale. Måske handler det bare om, at blive klar over hvilken vej man ønsker at gå og få målet/drømmen tegnet op. Så kommer resten af sig selv. Andre gange skal konflikter løses og handlingsplaner udarbejdes. Måske er der oven i købet brug for at arbejde, med noget af det vi har i rygsækken, for at vi igen blive til den vi rigtig gerne vil være.

 Hvilken mekaniker sender du din psyke til?

– Tager du ansvar for din personlige udvikling eller vedligeholdelse?

Det er efterhånden blevet normalt – næsten smart – at have en (personlig) træner, der hjælper os med at optimere vores krop. Samtidig sender vi hvert år vores bil til service og går selv til årlige læge-, tandlæge- og øjencheck.

Så hvorfor er det, at det i Danmark ikke er lige så normalt, at blive coachet eller gå til psykolog for at opnå personlig udvikling eller bedre trivsel? Vi forventes at kunne klare vores personlige psykiske udvikling eller vedligeholdelse helt selv. Venner og familie kan hjælpe langt hen ad vejen. Men nogen gange skal der en professionel til, der kan stille de udfordrende spørgsmål, komme med nye vinkler på problemstillingen eller forløse fortidens konflikter, ubehag og traumer lagret i tanker og krop.

De færreste af os vil sende vores bil til reparation hos vores venner. Lidt sørgerligt at vi behandler vores biler bedre, end vi behandler vores egen person 🙂

Tager du ansvar for din personlige udvikling eller vedligeholdelse? Eller kan du, som så mange andre, også gøre noget godt for dig selv – på kort sigt og på lang sigt?

Stressbehandling med tilfredshedsgaranti

Personlig udvikling med garanteret tilfredshed

– Ingen tilfredshed  → ingen betaling!

Jeg er så sikker på, at mine personlig udviklingsforløb virker, at jeg garanterer tilfredshed.  Er du ikke tilfreds efter første samtale, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. men du kan sætte dit potentiale fri ?

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mette, de redskaber jeg har fået har gjort en kæmpe forskel!
I starten følte jeg mig virkelig dum, når jeg lavede nogle af de øvelser hun havde givet mig, så jeg lavede dem med en ironisk distance og alligevel hjalp det.
Så da jeg begyndte at gøre det rigtigt, hjalp det mig meget. Mette har hjulpet mig til at mærke efter og i stedet for at tænke det værste, så tænke ”hvad er det værste der kan ske”

IT-medarbejder

Psykolog Mette Rosenquist

Har du spørgsmål i forhold til din personlige udvikling – eller ønsker du at teste mine evner ift. at udvikle dig, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 6070 9505 eller mail mette@setfree.dk.